Coaching jongeren
Meisje met lederen rugzak

Als jongere is het niet evident om je eigen weg te vinden in de hedendaagse samenleving. Talloze mogelijkheden, hoge verwachtingen op vele vlakken en prestatiedruk op school maken dat er veel twijfel kan ontstaan over zichzelf als persoon. Bovendien word je in deze uitzonderlijke tijden als tiener geconfronteerd met vele (sociale) beperkingen. Deze zorgen mogelijks voor een gebrek aan energie en motivatie, frustraties, eenzaamheid,...

Dankzij haar begeleidingen als freelance jongerencoach in een school, beseft Katrijn hoe belangrijk het is om ruimte te maken voor individuele en vertrouwelijke gesprekken waarin alle levensvragen welkom zijn.

Bij Let’s Grow kan iedere jongere vanaf 14 jaar terecht bij jongerencoach Katrijn Rosseels voor jeugdcoaching waarbij vragen omtrent de pijlers “Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik?” centraal staan:

 

Wens je jezelf beter te leren kennen?

Wil je graag jouw sterktes in kaart kunnen brengen?

In hoeverre ben je je bewust van jouw eigen wensen en behoeften?

Zou je graag nadenken over jouw toekomst?

...

 

Katrijn helpt jou om nieuwe inzichten te verkrijgen en jezelf terug beter in je vel te voelen. Samen met jou worden jouw drempels geanalyseerd en jouw behoeftes in kaart gebracht. De integratieve coaching wordt aangepast aan de noden en de wensen van de jongere en de sessies zullen plaatsvinden met een blik vooruit op de toekomst!

Praktisch

Studiebegeleiding jongeren

Heb je moeite met studeren?

 

Studiebegeleiding kan jou helpen bij:

 

  • het stimuleren van de concentratie en motivatie

  • het aanbrengen van structuur in de leerstof

  • het leren onderscheiden van hoofd- en bijzaken

  • time management: planning

  • het dichten van de kloof: actieve & passieve kennis

  • ...

Bij de start van de begeleiding ontdekken we over welke leerstijl jij beschikt. Met deze kennis  nemen wij samen jouw studievaardigheden onder de loep en analyseren wij op welke manier je efficiënter de leerstof onder de knie kan krijgen. Via coaching gaan we op zoek naar jouw mogelijke valkuilen in jouw studiemethode. Met deze info gaan wij aan de slag om jouw studiesucces te verhogen, waarbij we regelmatig jouw evolutie bekijken. Tijdens deze studiebegeleiding ‘leer’ je leren!

 

Deze individuele begeleiding is mogelijk voor jongeren vanaf 14 jaar. Tijdens het eerste gesprek (met of zonder ouders) bespreken we de noden en verwachtingen en bekijken we op welke manier we een traject kunnen opstarten (frequentie en werking sessies, etc.).

Contacteer Katrijn Rosseels voor meer info of om een afspraak te maken: katrijn@letsgrow-aarschot.com of 
0491 17 72 96. 
Een sessie jongerencoaching duurt 60 minuten en kost €60. Een sessie studiebegeleiding duurt 60 minuten en kost €45.