Coaching jongeren

Als jongere is het niet evident om je eigen weg te vinden in de hedendaagse samenleving. Talloze mogelijkheden, hoge verwachtingen op vele vlakken en prestatiedruk op school maken dat er veel twijfel kan ontstaan over zichzelf als persoon. Bovendien word je in deze uitzonderlijke tijden als tiener geconfronteerd met vele (sociale) beperkingen. Deze zorgen mogelijks voor een gebrek aan energie en motivatie, frustraties, eenzaamheid,...

Dankzij haar begeleidingen als freelance jongerencoach in een school, beseft Katrijn hoe belangrijk het is om ruimte te maken voor individuele en vertrouwelijke gesprekken waarin alle levensvragen welkom zijn.

Bij Let’s Grow kan iedere jongere vanaf 14 jaar terecht bij jongerencoach Katrijn Rosseels voor jeugdcoaching waarbij vragen omtrent de pijlers “Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik?” centraal staan:

 

Wens je jezelf beter te leren kennen?

Wil je graag jouw sterktes in kaart kunnen brengen?

In hoeverre ben je je bewust van jouw eigen wensen en behoeften?

Zou je graag nadenken over jouw toekomst?

...

 

Katrijn helpt jou om nieuwe inzichten te verkrijgen en jezelf terug beter in je vel te voelen. Samen met jou worden jouw drempels geanalyseerd en jouw behoeftes in kaart gebracht. De integratieve coaching wordt aangepast aan de noden en de wensen van de jongere en de sessies zullen plaatsvinden met een blik vooruit op de toekomst!

Multidisciplinaire samenwerking

Als er diepere vragen zijn of er komen andere zaken naar boven, kan er beroep gedaan worden op psychotherapeut Veronique.

Contacteer Katrijn Rosseels voor meer info of om een afspraak te maken: katrijn@letsgrow-aarschot.com of 
0491 17 72 96. 
Een sessie jongerencoaching duurt 60 minuten en kost €60.

Praktisch