Loopbaanbegeleiding
Creatief werk

Doorheen je loopbaan word je op bepaalde momenten geconfronteerd met zekere drempels en hindernissen:

- Je verlangt naar meer voldoening of waardering op de werkvloer

- Je wenst een nieuwe uitdaging in je huidige job en hekelt het gebrek aan      doorgroeimogelijkheden

- Op financieel vlak ben je klaar voor de volgende stap

- Je bent op zoek naar een carrière wending

- Op de werkvloer ervaar je stress en spanning maar je weet niet waarom

- Je bent op zoek naar je talenten, passies of competenties

– ...

 

Onze professionele loopbaancoach Katrijn helpt jou met jouw specifieke loopbaanvraag. Want zeg nu zelf: waarom ongelukkig zijn op het werk als het ook anders kan? En met het starten van loopbaanbegeleiding zet je alvast de eerste stap richting jouw loopbaandroom!

Allereerst bespreken we jouw loopbaanvraag. Waar wringt het schoentje? Welke redenen drijven jou naar loopbaanbegeleiding? We analyseren samen wat het knelpunt is tijdens de intake.  Hierbij aansluitend formuleren we jouw doel. Waar willen we op korte en lange termijn naartoe? Wat is jouw droomscenario?  Aan deze doelen koppelen we acties. Welke concrete stappen ga je zetten richting jouw doel? Wat is hiervoor nodig? Naar welke termijn  werken we toe?

 

Doorheen het traject reikt loopbaancoach Katrijn via verschillende professionele methodieken, aangepast aan jouw noden, handvaten aan om een beter inzicht te krijgen van jezelf als persoon op en naast de werkvloer. 

Tijdens de sessies kijkt Katrijn naar jouw leerstijl en op welke manier we het onderste uit de kan kunnen halen.  Ze werkt vanuit de positieve psychologie en motiveert jou om jezelf te analyseren, nieuwe inzichten te verwerken en actie te ondernemen. Je wordt gestimuleerd in jouw zoektocht en ‘empowerend’: Jij speelt de hoofdrol in deze verhaallijn. Als figurante begeleid onze loopbaancoach jou naar een nieuw, spetterend hoofdstuk in het boek van jouw leven.

Praktisch

Je kan bij Katrijn terecht met loopbaancheques via Diaspoor (erkend loopbaancentrum en partner van de VDAB) mits je aan de juiste voorwaarden voldoet (zie https://www.vlaanderen.be/loopbaanbegeleiding). Je betaalt slechts 80 euro voor 7 uur coaching. Indien je nog geen recht hebt op loopbaancheques, dan kan Katrijn je een loopbaanbegeleiding en prijs op maat voorstellen. 

Contacteer Katrijn Rosseels voor meer info of om een afspraak te maken: katrijn@letsgrow-aarschot.com of 0491 17 72 96

foto Katrijn.png