Wij stellen ons graag voor

Kinderteam

Claudia Liesenborghs
foto Cl.jpg

Coördinator Let's Grow

Logopediste (Master)

Talentgedreven logopediste & kindercoach

Kindertalentenfluisteraar 

Positivoloog

"Kinderen brengen ontzettend veel van hun tijd door met leren. Mijn doel is om dit leren aangenaam en passend te maken voor kinderen. Door steeds in te zetten op de talenten van het kind en daardoor te het kind te zien zoals het echt is, wordt er een positieve spiraal gecreëerd waarin leren mogelijk wordt." 

Sarah De Wyngaert

Logopediste (Master)

"Kinderen op een speelse en creatieve manier begeleiden in hun verdere ontwikkeling op vlak van taal, spraak en schoolse vaardigheden (lezen, schrijven, rekenen) is een grote passie geworden. De komende jaren wil ik als logopediste nog verder groeien. Ik zal me blijven bijscholen in verschillende logopedische domeinen. Mijn doel is om kinderen op een leuke manier te motiveren en te ondersteunen in hun groeiproces."

Foto Let's Grow.jpg
Sofie Wyns

Psycholoog kinderen en jongeren

Gedragstherapeut

Sofie Foto Website.png

"Na mijn afstuderen in 2007 als psychologe aan de K.U.L. ging ik meteen aan de slag met kinderen en jongeren. Sinds 2008 werk ik bij een Centrum voor Leerlingenbegeleiding (CLB) waar ik al heel wat ervaring opdeed binnen het gewoon en buitengewoon onderwijs. Deze job combineer ik sinds een heel aantal jaren met het werk als zelfstandige psychologe. Daarnaast ben ik ook gastdocent bij Thomas More. Omdat ik het zo belangrijk vind om mezelf steeds te blijven bijscholen, volgde ik een bijkomende psychotherapieopleiding 

gedragstherapie. Binnen Let's Grow sta ik in voor de psychodiagnostiek."

Als systeemtheoretisch psychotherapeut wil ik samen met jullie, jullie weg een stuk mee bewandelen. Een eerste stap hierbij, is het scheppen van een veilige ruimte waarbinnen gevoelens, gedachten en gedrag samen onderzocht kunnen worden. We gaan op zoek naar de betekenis van de symptomen die jullie kind vertoont. We proberen te begrijpen vanwaar deze komen: wat hindert een optimale ontwikkeling van dit kind? We gaan samen op zoek naar hoe we weer meer evenwicht kunnen brengen zodat het kind zich verder zo optimaal mogelijk kan ontwikkelen en zodat jullie zonder therapeut jullie weg weer verder kunnen zetten

20211107_171143_4.jpg
Liesbeth Peeters

Systeemtheoretisch Psychotherapeut

Criminoloog

Verdere verdieping in Narratieve therapie

Level 1 in Attachment Based Family Therapie

Marlies Laire

Klinische orthopedagoog

foto Marlies.jpg

Elke ouder wil dat zijn kind gelukkig is, goed in zijn vel zit en met vertrouwen in het leven staat. Hoe graag we het soms ook zouden willen, soms gaan de dingen niet zoals gepland. Opvoeden is een uitdaging met onvermijdelijke ups en downs. “It takes a village to raise a child.” Als orthopedagoog wil ik ouders dan ook zo goed mogelijk bijstaan wanneer de ontwikkeling van hun kind dreigt vast te lopen. Door ouders te ondersteunen wil ik hun draaglast verminderen en hun draagkracht vergroten.

contact: marlies@letsgrow-aarschot.com

0480 68 17 01

aanbod binnen Let's Grow: 

Volwassenteam

Lauren Maenen

Klinisch psycholoog

Oplossingsgerichte, systemische en cognitieve psychotherapeut i.o. 

image0 (2).jpeg

"Door zelf te maken te krijgen met pieker- en negatieve gedachten kan ik me inleven in hoe jij je voelt op je minder gelukkige momenten. Samen met jou wil ik op weg naar oplossingen en een positievere toekomst. Dit kan alleen maar wanneer je ‘de klik voelt’ zoals er gezegd wordt. Dit probeer ik jou aan te bieden door middel van een veilige en vertrouwde omgeving. Tegelijkertijd zal dit gepaard gaan met een niet-oordelende houding langs mijn kant. De weg die we samen bewandelen, doen we op basis van het zoeken naar krachtbronnen. Wat zijn jouw sterktes en krachten? Waar ben jij goed in? Waar haal jij plezier en rust uit? Door te focussen op jouw krachtbronnen is er onmiddellijk sprake van een positieve invalshoek. Begrijp me niet verkeerd, er is plaats voor een traan, maar ook zeker voor een lach."

Ellen Van Nooten

Relaties zijn complex. Zo heeft de ene moeite om zich te hechten en een goede relatie te vinden of te houden. De andere voelt zich niet (meer) gelukkig in een relatie, worstelt met bepaalde thema’s, krijgt sommige onderlinge verschillen maar moeilijk overbrugd,... In de beste relaties loopt het natuurlijk soms wat stroef en voelen partners een periode meer afstand, twijfels, wantrouwen, onbegrip, sleur,…Dit kan erg levensfasegebonden zijn en van voorbijgaande aard zijn. Wanneer je echter blijft vastlopen op dezelfde  valkuilen of patronen en jezelf of de relatie nog maar moeilijk terug op de rails krijgt, wil ik samen met jou/jullie op weg gaan en uitzoeken wat jij/ jouw specifieke en unieke relatie nodig heeft. Daar bestaat spijtig genoeg geen gouden handleiding voor, maar dit is een gezamenlijk zoekproces op maat.

Systeemtherapeut
Relatietherapeut
Seksuoloog

267589687_2544847185682921_1671212640919569696_n.jpg