top of page
Let's meet! 
Claudia Liesenborghs
Claudia-9876.jpg

Coördinator Let's Grow

Master in de Logopedische Wetenschappen

Talentgedreven kindercoach

Kindertalentenfluisteraar 

Blij met mij! trainer

Met Let's Grow wil ik een plek creëren waar iedereen zich gezien en gehoord voelt. Ik voel me gezegend met een team van prachtige vrouwen die elk een passie hebben voor hun vakgebied en daarnaast ook krachtig in het leven staan. 

In mijn werk met kinderen ga ik steeds op zoek naar de verborgen talenten die nog niemand zag, de sprankel in hun ogen van trots en naar de positieve uitzonderingen binnen wat moeilijk gaat. Ik kies voor een radicaal waarderende aanpak van elk kind, omdat ik hier 100% in geloof!

Sarah De Wyngaert

Logopediste (Master in de Logopedische Wetenschappen)

Kinderen op een speelse en creatieve manier begeleiden in hun verdere ontwikkeling op vlak van taal, spraak en schoolse vaardigheden (lezen, schrijven, rekenen) is een grote passie geworden. De komende jaren wil ik als logopediste nog verder groeien. Ik zal me blijven bijscholen in verschillende logopedische domeinen. Mijn doel is om kinderen op een leuke manier te motiveren en te ondersteunen in hun groeiproces.

Claudia-9919.jpg
Claudia-9837.jpg

Amber Vancraenenbroeck

Logopediste (Professionele Bachelor in de Logopedie)

Als logopediste werk ik graag met kinderen. Ik probeer dan ook op een leuke en speelse manier kinderen te begeleiden in hun groeiproces. Mijn doel is ervoor zorgen dat ook voor hen lezen, schrijven, rekenen, spreken,... een plezier worden. Ik ga mij in de toekomst blijven specialiseren om steeds de best mogelijke therapie te geven.

Liesbeth Peeters

Systeemtheoretisch Psychotherapeut - kinderen & jongeren

Criminoloog

Verdere verdieping in Narratieve therapie

Level 1 in Attachment Based Family Therapie

Als psychotherapeute, maar evengoed als mens, vrouw en mama van drie jonge kindjes, word ik geraakt door betekenisvolle verbindingen met anderen. Kinderen en jongeren ontmoeten, in hun kleine of grote gelukjes maar ook op bijzondere kantelpunten in het leven of tijdens diepe worstelingen, beroert en inspireert me.
Het uitgangspunt blijft hierbij steeds 'werken op maat'. Er wordt ruimte, aandacht en zorg besteed aan jouw specifieke
hulpvraag, noden en tempo’.

Claudia-0101.jpg
Lauren Maenen

Klinisch psycholoog (jong)volwassenen

ELP-psycholoog

Claudia-0043.jpg

"Door zelf te maken te krijgen met pieker- en negatieve gedachten kan ik me inleven in hoe jij je voelt op je minder gelukkige momenten. Samen met jou wil ik op weg naar oplossingen en een positievere toekomst. Dit kan alleen maar wanneer je ‘de klik voelt’ zoals er gezegd wordt. Dit probeer ik jou aan te bieden door middel van een veilige en vertrouwde omgeving. Tegelijkertijd zal dit gepaard gaan met een niet-oordelende houding langs mijn kant. De weg die we samen bewandelen, doen we op basis van het zoeken naar krachtbronnen. Wat zijn jouw sterktes en krachten? Waar ben jij goed in? Waar haal jij plezier en rust uit? Door te focussen op jouw krachtbronnen is er onmiddellijk sprake van een positieve invalshoek. Begrijp me niet verkeerd, er is plaats voor een traan, maar ook zeker voor een lach."

bottom of page