top of page
Let's meet! 
Claudia Liesenborghs
2W0A9750.jpg

Coördinator Let's Grow

Master in de Logopedische Wetenschappen

Talentgedreven kindercoach

Kindertalentenfluisteraar 

Blij met mij! trainer

Met Let's Grow wil ik een plek creëren waar iedereen zich gezien en gehoord voelt. Ik voel me gezegend met een team van prachtige vrouwen die elk een passie hebben voor hun vakgebied en daarnaast ook krachtig in het leven staan. 

In mijn werk met kinderen ga ik steeds op zoek naar de verborgen talenten die nog niemand zag, de sprankel in hun ogen van trots en naar de positieve uitzonderingen binnen wat moeilijk gaat. Ik kies voor een radicaal waarderende aanpak van elk kind, omdat ik hier 100% in geloof!

Sarah De Wyngaert

Logopediste (Master in de Logopedische Wetenschappen)

In juni 2021 studeerde ik af als Master Logopedische en Audiologische Wetenschappen aan de KU Leuven. Ik combineer mijn job als zelfstandige logopediste met mijn werk in een centrum voor ambulante revalidatie. Door deze combinatie kan ik mij verder verdiepen in onderzoek en begeleiding van kleuters en lagere schoolkinderen met moeilijkheden op vlak van communicatie, taal, spraak en schoolse vaardigheden (lezen, spelling, rekenen). Het geeft mij veel voldoening om hun groeiproces te ondersteunen en hen stapje per stapje vaardigheden te zien bijleren. Om mijn eigen vaardigheden uit te breiden volg ik op regelmatig basis een bijscholing.

Claudia-9919.jpg
Claudia-9837.jpg

Amber Vancraenenbroeck

Logopediste (Professionele Bachelor in de Logopedie)

Als logopediste werk ik graag met kinderen. Ik probeer dan ook op een leuke en speelse manier kinderen te begeleiden in hun groeiproces. Mijn doel is ervoor zorgen dat ook voor hen lezen, schrijven, rekenen, spreken,... een plezier worden. Ik ga mij in de toekomst blijven specialiseren om steeds de best mogelijke therapie te geven.

Emma Janssens

Logopediste (Master in de Logopedische Wetenschappen, Educatieve Master)

Ik werk graag op een creatieve en kind-gerichte manier. Elk kind is anders en dat omarm ik graag in mijn therapie. Mijn interesses in de logopedie zijn breed en ik leer heel graag bij. Articulatie, OMFT,  taal, rekenen, lezen of spelling... samen gaan we aan de slag om hierin te groeien!

IMG-20221213-WA0001.jpg
Liesbeth Peeters

Systeemtheoretisch Psychotherapeut - kinderen & jongeren

Criminoloog

Verdere verdieping in Narratieve therapie

Level 1 in Attachment Based Family Therapie

Als psychotherapeute, maar evengoed als mens, vrouw en mama van drie jonge kindjes, word ik geraakt door betekenisvolle verbindingen met anderen. Kinderen en jongeren ontmoeten, in hun kleine of grote gelukjes maar ook op bijzondere kantelpunten in het leven of tijdens diepe worstelingen, beroert en inspireert me.
Het uitgangspunt blijft hierbij steeds 'werken op maat'. Er wordt ruimte, aandacht en zorg besteed aan jouw specifieke
hulpvraag, noden en tempo’.

Claudia-0101.jpg
Karen Van Roie
Klinisch psychologe kinderen en jongeren
Psychotherapeut i.o. 
bottom of page