Wij stellen ons graag voor
Claudia Liesenborghs
foto Cl.jpg

Coördinator Let's Grow

Logopediste (Master)

Talentgedreven logopediste & kindercoach

Kindertalentenfluisteraar 

Positivoloog

"Kinderen brengen ontzettend veel van hun tijd door met leren. Mijn doel is om dit leren aangenaam en passend te maken voor kinderen. Door steeds in te zetten op de talenten van het kind en daardoor te het kind te zien zoals het echt is, wordt er een positieve spiraal gecreëerd waarin leren mogelijk wordt." 

Sarah De Wyngaert

Logopediste (Master)

"Kinderen op een speelse en creatieve manier begeleiden in hun verdere ontwikkeling op vlak van taal, spraak en schoolse vaardigheden (lezen, schrijven, rekenen) is een grote passie geworden. De komende jaren wil ik als logopediste nog verder groeien. Ik zal me blijven bijscholen in verschillende logopedische domeinen. Mijn doel is om kinderen op een leuke manier te motiveren en te ondersteunen in hun groeiproces."

Foto Let's Grow.jpg
Sofie Wyns

Psycholoog kinderen en jongeren

Gedragstherapeut

Katrijn Rosseels
Sofie Foto Website.png

"Na mijn afstuderen in 2007 als psychologe aan de K.U.L. ging ik meteen aan de slag met kinderen en jongeren. Sinds 2008 werk ik bij een Centrum voor Leerlingenbegeleiding (CLB) waar ik al heel wat ervaring opdeed binnen het gewoon en buitengewoon onderwijs. Deze job combineer ik sinds een heel aantal jaren met het werk als zelfstandige psychologe. Daarnaast ben ik ook gastdocent bij Thomas More. Omdat ik het zo belangrijk vind om mezelf steeds te blijven bijscholen, volgde ik een bijkomende psychotherapieopleiding 

gedragstherapie. Binnen Let's Grow sta ik in voor de psychodiagnostiek."

Als systeemtheoretisch psychotherapeut wil ik samen met jullie, jullie weg een stuk mee bewandelen. Een eerste stap hierbij, is het scheppen van een veilige ruimte waarbinnen gevoelens, gedachten en gedrag samen onderzocht kunnen worden. We gaan op zoek naar de betekenis van de symptomen die jullie kind vertoont. We proberen te begrijpen vanwaar deze komen: wat hindert een optimale ontwikkeling van dit kind? We gaan samen op zoek naar hoe we weer meer evenwicht kunnen brengen zodat het kind zich verder zo optimaal mogelijk kan ontwikkelen en zodat jullie zonder therapeut jullie weg weer verder kunnen zetten

20211107_171143_4.jpg
Liesbeth Peeters

Systeemtheoretisch Psychotherapeut

Criminoloog

Verdere verdieping in Narratieve therapie

Level 1 in Attachment Based Family Therapie

Lauren Maenen

Klinisch psycholoog

Oplossingsgerichte, systemische en cognitieve psychotherapeut i.o. 

image0 (2).jpeg

"Door zelf te maken te krijgen met pieker- en negatieve gedachten kan ik me inleven in hoe jij je voelt op je minder gelukkige momenten. Samen met jou wil ik op weg naar oplossingen en een positievere toekomst. Dit kan alleen maar wanneer je ‘de klik voelt’ zoals er gezegd wordt. Dit probeer ik jou aan te bieden door middel van een veilige en vertrouwde omgeving. Tegelijkertijd zal dit gepaard gaan met een niet-oordelende houding langs mijn kant. De weg die we samen bewandelen, doen we op basis van het zoeken naar krachtbronnen. Wat zijn jouw sterktes en krachten? Waar ben jij goed in? Waar haal jij plezier en rust uit? Door te focussen op jouw krachtbronnen is er onmiddellijk sprake van een positieve invalshoek. Begrijp me niet verkeerd, er is plaats voor een traan, maar ook zeker voor een lach."

Ellen Van Nooten

Relaties zijn complex. Zo heeft de ene moeite om zich te hechten en een goede relatie te vinden of te houden. De andere voelt zich niet (meer) gelukkig in een relatie, worstelt met bepaalde thema’s, krijgt sommige onderlinge verschillen maar moeilijk overbrugd,... In de beste relaties loopt het natuurlijk soms wat stroef en voelen partners een periode meer afstand, twijfels, wantrouwen, onbegrip, sleur,…Dit kan erg levensfasegebonden zijn en van voorbijgaande aard zijn. Wanneer je echter blijft vastlopen op dezelfde  valkuilen of patronen en jezelf of de relatie nog maar moeilijk terug op de rails krijgt, wil ik samen met jou/jullie op weg gaan en uitzoeken wat jij/ jouw specifieke en unieke relatie nodig heeft. Daar bestaat spijtig genoeg geen gouden handleiding voor, maar dit is een gezamenlijk zoekproces op maat.

Systeemtherapeut
Relatietherapeut
Seksuoloog

foto Ellen.jpg
cropped.png
Christel Striekwold

HSP coach
Politicoloog
Sociaal Werker (specialisatie in de GGZ)

"Jarenlang vroeg ik mij af waarom ik telkens overprikkeld was en 'anders' leek. Toen ik erachter kwam dat maar liefst 20% van de mensen hoogsensitief is en te maken krijgen met dezelfde uitdagingen, kon ik de juiste stappen zetten naar een meer gebalanceerd en gezond bestaan! Tegenwoordig sta ik sterker in het leven en gebruik ik mijn hoogsensitiviteit als kracht. Ervaar jij momenteel klachten ten gevolge van je sensitiviteit? Wellicht ben je hoogsensitief? Graag ga iks amen met jou op weg naar een rustiger en evenwichtiger leven, waarin je jouw hooggevoeligheid niet langer zal zien als een last. "

Katrijn Rosseels

Loopbaancoach
Jongerencoach

Outplacement coach

Trainer sollicitatievaardigheden

Trainer workshops 'welzijn op het werk'

"Nu meer dan ooit merk je dat mensen reflecteren over zichzelf als persoon, partner, familielid, vriend of werknemer. Laat ons samen over jouw drempels, maar ook dromen bezinnen. We ontrafelen waar het écht om draait, stellen een realistisch plan op en richten ons op jouw gedroomde toekomst! Want onthoud: The distance between dreams and reality is called action!"

foto Katrijn.png