Wij stellen ons graag voor
Claudia Liesenborghs
foto Cl.jpg

Coördinator Let's Grow

Talentgedreven logopediste

Kindertalentenfluisteraar 

Positivoloog

"Kinderen brengen ontzettend veel van hun tijd door met leren. Mijn doel is om dit leren aangenaam en passend te maken voor kinderen. Door steeds in te zetten op de talenten van het kind en daardoor te het kind te zien zoals het echt is, wordt er een positieve spiraal gecreëerd waarin leren mogelijk wordt." 

Katrijn Rosseels

Loopbaancoach
Jongerencoach

Outplacement coach

Trainer sollicitatievaardigheden

Trainer workshops 'welzijn op het werk'

"Nu meer dan ooit merk je dat mensen reflecteren over zichzelf als persoon, partner, familielid, vriend of werknemer. Laat ons samen over jouw drempels, maar ook dromen bezinnen. We ontrafelen waar het écht om draait, stellen een realistisch plan op en richten ons op jouw gedroomde toekomst! Want onthoud: The distance between dreams and reality is called action!"

foto Katrijn.png
Sofie Wyns
Sofie Foto Website.png

Psycholoog

Gedragstherapeut

"Na mijn afstuderen in 2007 als psychologe aan de K.U.L. ging ik meteen aan de slag met kinderen en jongeren. Sinds 2008 werk ik bij een Centrum voor Leerlingenbegeleiding (CLB) waar ik al heel wat ervaring opdeed binnen het gewoon en buitengewoon onderwijs. Deze job combineer ik sinds een heel aantal jaren met het werk als zelfstandige psychologe. Daarnaast ben ik ook gastdocent bij Thomas More. Omdat ik het zo belangrijk vind om mezelf steeds te blijven bijscholen, volgde ik een bijkomende psychotherapieopleiding 

gedragstherapie. Binnen Let's Grow sta ik in voor de psychodiagnostiek."

Veronique Wyns
Veronique%20Foto%20Website_edited.jpg

Oplossingsgerichte, systemische en Cognitieve Psychotherapeut
Krachtenkijker

"Ik sta er altijd van versteld hoe (veer)krachtig mensen zijn. Soms vergeten ze hoeveel ze in hun mars hebben, dan help ik hen graag terug op het pad dat voor hen juist aanvoelt. Samen gaan we opzoek naar wat ze anders willen, wat ze al bereikt hebben en welke krachten aanwezig zijn. Ik sta aan de zijlijn als supporter en begeleid waar nodig."